CashBuddy

Cash Buddy, lån trots betalningsanmärkning, JA!


CashBuddy lån trots betalningsanmärkningarCashbuddy lån med betalningsanmärkning

Hos CashBuddy så är betalningsanmärkningar inget hinder, utan Cash Buddy ser din framtida betalningsförmåga vid sin utlåning! Detta gör att du hos CashBuddy kan du låna upp till 25.000 kr trots betalningsanmärkningar! CashBuddy fokuserar endast på din framtida betalningsförmåga och inte din betalningshistorik, därför är t.ex betalningsanmärkningar inget hinder. När du lånar pengar hos CashBuddy så betalar du inte betala några ansökningsavgifter, uppläggningsavgifter, årsavgifter eller aviseringsavgifter, du betalar endast en låg ränta för lånet.

Cashbuddy lån med betalningsanmärkningCash Buddy tillåter 2 anmärkningar

Betalningsanmärkning eller tidigare skuldsanering utgör inget hinder för att få lån då CashBuddy ser mer till din framtida betalningsförmåga än till hur din situation varit förut.

CashBuddy grundkrav för lån (lånekrav) hos

Grundkraven för att få låna pengar är att du är minst 20 år, har en fast inkomst och att du inte har några skulder hos Kronofogden. För att få låna pengar hos CashBuddy måste man uppfylla följande grundkrav:

  • Lägsta ålder 20 år.
  • Inga skulder (skuldsaldo) hos Kronofogden
  • Fast inkomst i form av deklarerad inkomst av tjänst eller pension
  • svensk folkbokföringsadress
  • inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|300″ colalign=”left|center”] Besök www.cashbuddy.se för mer info om lånet och om de krav och villkor som krävs för att låna pengar av Cashbuddy., TILL CASHBUDDY >> [/table]

Cashbuddy lån exempel

Tar du ett Cash Buddy lån om 5000 kr med en återbetalningstid om två år så blir din månadskostnad på 285 kr. Den effektiva räntan på ditt lån blir 33,4 % och totalt återbetalar du 6 840 kronor och får således en lånekostnad på 1840 kr . Lånar du istället 10 000 kr med en återbetalningstid på 3 år så blir din månadskostnad 434 kr, effektiva räntan på 33,4 % och totalbeloppet 15 624 kr som ska betalas till Cashbuddy. Du betalar 33,4 % i effektiv ränta oavsett lånebelopp på lånen hos Cash buddy. Cash Buddy tar inte ut några extra avgifter vid ansökan eller någon uppläggningsavgift och du kan när som helst lösa ditt lån utan att behöva betala ränta för den kvarvarande återbetalningstiden.

BankID eller e-legitimation för snabbare handläggning

Hos CashBuddy uppmanas man att göra sin ansökan online och signera med Bank-ID eller e-legitimation. Om ansökan beviljas betalas pengarna ut inom 2 bankdagar. I annat fall måste man vänta på postgången då blankett och låneavtal skickas hem. Först efter påskrift och retur kan utbetalningen göras.

Avgifter och återbetalning

Återbetalningstiden anges vara flexibel. Även om man lagt upp lånet på 5 år kan man i förtid lösa lånet utan extra avgifter. Det går också att göra extra amorteringar för att lösa delar av lånet snabbare.

Om Cash Buddy

CashBuddy är ett varumärke och lånetjänst som tillhandahålls av ägs av JSM Capital AB sfären, som också äger Cash2You. Cash Buddy lån till är såsom mikrokrediter och mindre lån. Hos CashBuddy kan man låna från 3000 kr till 25 000 kr i upp till 5 år. Cash Buddy lånen återbetalas på 1-5 år till skillnad från SMS-lån som i regel har 30-90 dagars återbetalning. [table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|300″ colalign=”left|center”] Besök www.cashbuddy.se för mer info om lånet och om de krav och villkor som krävs för att låna pengar av Cashbuddy., TILL CASHBUDDY >> [/table]

Kundtjänst

E-post: info@cashbuddy.se Tel nr: 0340-62 77 40 Postadress Cash buddy Box 1061 432 14 Varberg Org. nr: 556686-9938

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.