Lån trots kronofogdeskulder

Lån med kronofogdeskulder!


Letar du efter lån trots kronofogdeskulder? Då har du säkert märkt att skulder hos Kronofogden kan göra det svårt att låna pengar. Men lugn, för den som har kronofogdeskulder och behöver ett lån finns det faktiskt flera alternativ. Först och främst behöver man avgöra vilken typ av lån. Det finns tre olika typer av lån trots kronofogdeskulder: smslån eller snabblån, vanliga privatlån, samt bolån. Vi kommer nedan gå igenom hur du gör för att ta lån med kronofogdeskulder, oavsett vilken typ av lån du behöver.

Smslån trots kronofogdeskulder

Det lättaste sättet att låna pengar med kronofogdeskulder är smålån som smslån och snabblån. I och med att den här typen av lån är så små, sällan mer än 10000 kr, så är bankerna mer benägna att ta risken att låna ut pengar till den som har kronofogdeskulder. Flera av de banker som erbjuder smslån accepterar ansökningar från den som har skulder kos fogden.

Privatlån med kronofogdeskulder

Med privatlån menar vi här lån på mellan 10000 – 300000 kr. Detta är den svåraste typen av lån trots kronofogdeskulder. Störst chans har man om man vänder sig till de banker som även erbjuder bolån trots kronofogdeskulder, eftersom dessa ofta även erbjuder privatlån med kronofogdeskulder. Då krävs det oftast att du har en borgensman med stark ekonomi.

Bolån trots kronofogdeskulder

Det finns två banker i Sverige som är specialiserade på att ge lån trots kronofogdeskulder för den som har någon form av säkerhet, vanligtvis i form av villa, bostadsrätt eller fritidshus, nämligen Bluestep och Marginalen. Lycka till att ta lån trots kronofogdeskulder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.