Ferratum

Ferratum lån med betalningsanmärkningarFerratum smslån med betalningsanmärkning

Ferratum erbjuder flexibla lån utan uc med betalningsanmärkning! Ifall du har någon betalningsanmärkning och är orolig över att du inte kan söka lån hos bolaget så behöver du inte oroa dig då Ferratum lånar ut pengar även till dig med betalningsanmärkningar. Det enda kraven utöver de grundläggande kraven är att du inte få ha något skuldsaldo hos Kronofogden samt att du inte har någon betalningsanmärkning som är yngre än 6 månader.

SMS lån direkt – Låna pengar direkt & enkelt

Bolaget erbjuder smslån, så kallade snabblån, små lån från 500 kr till 12 000 kr utan säkerheter eller borgensmän. Lånet kan sökas av vem som helst som är minst 21 år. Deras lån kallas ofta SMS lån, SMSlån eller mikrolån men de kallar det hellre för snabblån.

Du väljer hur mycket du vill låna och fyller i en ansökan här på sajten. Det tar ofta inte mer än 10 minuter. Om din ansökan godkänns så får du ett sms som talar om att ditt smslån är beviljat och dina pengar betalas ut direkt till ditt bankkonto. Det är med andra ord enkelt att ta små lån från bolaget!

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|200″ colalign=”left|right”]
Besök www.ferratum.se för mer info om vad som krävs för att låna pengar., FERRATUM>>
[/table]

Ferratum – mer än pengar till alla!

Ferratum Group erbjuder mikrolån och relaterade produkter till låntagare som uppnått en viss minimiålder och går igenom vår kreditkontroll.

När Ferratum Group 2005 lanserade Mobilt Mikrolån – så kallade smslån – var det den första låneprodukten av sitt slag i Europa. Ferratum finns numera i 19 länder och är stolta över att ha betjänat mer än 1 miljon kunder. Ferratum har över 200 anställda.

Låna 4000 utan ränta med ett smslån

Du kan låna upp till 4.000 kr i 60 dagar utan ränta och kostnader från bolaget första gången du tar ett SMS lån. Lånet är helt kostnadsfritt utan räntor och dolda avgifter. Den effektiva räntan på ditt första snabblån är 0%.

LÅNA PENGAR HOS FERRATUM

Idag åtnjuter Ferratum ett brett förtroende från Ferratums kunder och samarbetspartners på grund av Ferratums pålitliga och transparenta tjänster, professionella och etiska uppträdande samt snabb respons på kundernas lånebehov. Mer än pengar till alla är kärnan i Ferratums verksamhet. Ferratum erbjuder den enklaste tillämpningen, de snabbaste tjänsterna och det högsta förtroendet vid alla tillfällen, till alla konsumenter överallt.

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|200″ colalign=”left|right”]
Besök www.ferratum.se för mer info om vad som krävs för att låna pengar., FERRATUM>>
[/table]

Ferratum Öppettider

Vardagar: 08.00 – 21.00
Lördag: 11.00 – 17.00
Söndag: 11.00 – 17.00

Ferratum Sweden AB

Box 5385
Wennerbergsgatan 10
112 58 STOCKHOLM
Org.nr. 556695-9655E-post: kundtjanst@ferratum.se
Telefon: 08-611 80 33

One thought on “Ferratum”

  1. Lena skriver:

    Behöver komma i kontakt med er då en bedragare har lånat pengar hos er i mitt namn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.