Privatlån

Privatlån med anmärkningar och utan säkerhet


Ett privatlån innebär att man kan låna upp till 350 000 kronor utan någon säkerhet. Grundkraven brukar oftast vara att man har fyllt 18 år och inte är äldre än 75 år. Men måste även ha en fast inkomst eller pension. Men bör heller inte ha betalningsanmärkningar. I fåtal fall krävs det att man är 20 år samt mantalsskriven i Sverige. Att ansöka om privatlån går snabbt och det är väldigt smidigt. Man kan ansöka lånet direkt på internet och man har pengarna inom några dagar. Vanligtvis ansöker man belopp mellan 20 000 – 350 000 kronor med en återbetalningstid mellan 2-15år.

Låna pengar utan säkerhet med betalningsanmärkningar

Man kan säkert tro att man inte kan ta ett privatlån utan säkerhet med betalningsanmärkningar. Men det finns kreditinstitut som erbjuder privatlån idag till kunder som inte uppfyller bankernas lånevillkor, men oftast är räntan lite högre än vad de traditionella bankerna har.

Räntor och uppläggningsavgifter

Räntorna varierar kraftigt mellan olika banker och kreditinstitut. Olika regler gäller för olika låntagare beroende på hur den individuella kreditprövningen tolkas. Vi hjälper dig jämföra de olika alternativen för att hitta ett lån som passar dig. Du ser snabbt om det förekommer uppläggningsavgifter och eller någon särskild aviavgift som gör att ett privatlån hos en annan långivare skulle vara mer fördelaktigt.

Månadskostnad på privatlån

Månadskostnaden för ett privatlån avgörs av hur stort lånet är, vilken ränta man har och hur lång återbetalningstid man väljer. Längre återbetalningstid ger lägre månadskostnad. De flesta banker på Internet erbjuder olika former av lånekalkyler för att räkna ut hur mycket ditt privatlån kommer att kosta per månad. På så sätt kan du lätt och bekvämt avgöra vilken typ av lån du ska välja.

Tidigare återbetalning eller förlängd återbetalningstid

Ofta går det att ansöka om att förlänga sin återbetalningstid men bara inom angiven tidsperiod. Det finns naturligtvis även möjlighet att betala av sitt privatlån tidigare än planerat om man skulle vilja.

Hur man ansöker om ett privatlån

Gör din ansökan snabbt och enkelt via Internet eller telefon. Efter att ditt kreditinstitut gjort en kreditprövning på dig får du snabbt ett kreditbesked. Beviljas du kredit kommer ett kreditavtal eller skuldebrev med posten som du ska signera och sända tillbaka. När detta är gjort tar det vanligen mellan 3-5 bankdagar innan du har pengarna på ditt bankkonto eller kommer med en utbetalningsavi med posten. Inget krångel och inga onödiga frågor, lättare kan det inte bli att ansöka om privatlån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.