EverydayPlus

EverydayPlus Kredit

Everyday Plus Kredit är en onlinetjänst där man kan låna upp till 15 000 kronor till vad som helst. Man kan antingen ta ut hela summan direkt eller bara använda sig av delar av krediten. Det kostar endast när man utnyttjar krediten. Det är lite som ett kreditkort, men det finns inga kort och inga årsavgifter. Det kostar inget att ansöka om kredit heller.

Uttag görs till ett bankkonto via internet på dator, surfplatta eller via mobilen. Man kan max göra ett uttag från kreditkontot en gång om dagen.

En gång i månaden erhålls en faktura med sammanställning på uttag man gjort och vilken kostnadsränta man måste betala. Behöver man delbetala kan man göra det på maximalt fem månader. Everydayplus lån med betalningsanmärkning

Kredit snabbt och enkelt hos EverydayPlus

Du börjar med att bestämma hur stort kreditutrymme du vill ha. Nästa steg är att legitimera dig via bank eller e-legitimation. När du sedan har fyllt i en del grundläggande personlig information och kreditinformation, och EverydayPlus har gjort en kreditupplysning, får du underteckna låneavtalet elektroniskt och kan sedan börja utnyttja din kredit direkt. Hela processen tar inte mer än en timme om du skickar in din ansökan under ordinarie öppettider.

För att utnyttja din kredit kan du antingen logga in på din kundsida eller skicka ett sms. Om du har personkonto hos Nordea sker överföringen omedelbart. För andra banker får du pengarna på kontot samma dag om du begär överföringen innan kl. 13:30 och nästkommande dag vid uttag efter samma tidpunkt.

Vilka kan söka kredit hos Everyday Plus?

För att kunna ansöka om kredit hos Everyday Plus måste du vara mellan 20 och 75 år. Du måste inneha svenskt medborgarskap och ha ett bankkonto i en svensk internetbank. Du behöver också vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt mobilnummer.

Det står inget om minsta inkomst i villkorstexten men en kreditupplysning hos Bisnode görs. Du får inte ha några betalningsanmärkningar om du ska beviljas kredit från Everyday Plus.

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|200″ colalign=”left|right”]
Besök www.everydayplus.se för mer info om vad som krävs för att låna pengar hos Cash2you., Till Everydayplus >>
[/table]

Låna upp till 15000 kr hos EveryDayPlus

EverydayPlus erbjuder ett flexibelt kreditutrymme som inte är kopplat till något kreditkort. I stället får du som kredittagare i praktiken ett konto hos EverydayPlus från vilket du kan ta ut pengar när du vill. Du kan använda krediten som en buffert eller för att täcka oförutsedda utgifter.
Räntor och avgifter

Du kan välja att återbetala hela krediten på en och samma gång. Om du gör det betalar du en förutbestämd ränta på beloppet. Du kan också göra delbetalningar på minst 1/5 av din utnyttjade kredit. Om du gör det tillkommer en månadsränta.

Vad kostar en kredit hos Everyday Plus?

Att inneha själva krediten kostar inget då man inte betalar några årsavgifter för själva krediten. Det är först när man utnyttjar den som det kostar. Många kreditkort har en årsavgift på 100-500 kr.

Räntekostnaden hos Everyday Plus är dock mycket högre än på en utnyttjad kredit på ett kreditkort. Den effektiva årsräntan ligger på 99,83% vid ett utnyttjande av 5000 kr och delbetalning 5 ggr. Nominella räntan varierar på ett något krångligt sätt där de första 10 dagarna belastas du med 15% ränta. Efter det följer en räntefri period på 20 dagar. Därefter löper det en 5% ränta per månad.
Hur stor kredit kan man ha och vilka belopp kan man ta ut?

Den kreditgräns du kan ansöka om är från 3000 kr upp till maximalt 15 000 kr. Det minsta beloppet du kan ta ut från din kredit är 200 kr.

Everydayplus Priser

Priserna för Everyday Plus (OPR-Finance AB) är i själva verket generösare än vad som framgår eftersom priserna är för en genomsnittlig låneperiod baseras på 45 dagar, inte 30, som annars är standard för jämförelser här på webbplatsen. Lånen hos Everydayplus kan delbetalas över 5 månader om du hellre skulle vilja det. Du måste då avbetala minst 1/5 av det totala lånet för varje delbetalning och en kostnad på 5% av lånat belopp tillkommer på den kredit som återstår efter förfallodagen. Everyday Plus har varit verksamt sedan 2005.

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|200″ colalign=”left|right”]
Besök www.everydayplus.se för mer info om vad som krävs för att låna pengar hos Cash2you., Till Everydayplus >>
[/table]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.