GoodCash

GoodCash, lån trots betalningsanmärkning, JA!


Goodcash lån trots betalningsanmärkningarwww.goodcash.se

Låna pengar trots betalningsanmärkningar och snabbt? Hos Goodcash så är lån trots betalningsanmärkningar inget problem, utan Good Cash ser din framtida betalningsförmåga vid sin utlåningstidpunkten! Därav så kan man hos Goodcash kan du låna upp till 30.000 kr trots betalningsanmärkningar! Goodcash ser främst till den framtida betalningsförmågan och tittar inte så mycket betalningshistoriken, vilket gör att t.ex betalningsanmärkningar inte utgör något hinder för utlåning.

Goodcash lån med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkning, gamla utmätningsförsök och tidigare skuldsanering utgör inget hinder för att få lån då Goodcash som fokuserar mer på den framtida betalningsförmågan än den gamla betalningsförmågan. Därav kan bolaget bevilja fler lån trots betalningsanmärkningar.

Goodcash grundkrav för lån (lånekrav) hos

Ifall du vill låna pengar så måste du uppfylla grundkraven som innebär att du fyller minst 20 år, har en inkomst och att du inte har några skulder hos Kronofogden. För att få låna pengar hos Goodcash måste man uppfylla följande grundkrav:

 • fyller minst 20 år
 • svenskt personnummer och folkbokföringsadress
 • inkomst av tjänst, näringsverksamhet, a-kassa eller pension.
 • betalningsanmärkning inget hinder. Får ej ha ett aktuellt skuldsaldo hos kronofogden. Du får ha betalningsanmärkningar och gamla utmätningsförsök är ok.
 • ej aktiv skuldsanering eller vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|300″ colalign=”left|center”] Besök www.goodcash.se för mer info om lånet och om de krav och villkor som krävs för att låna pengar av Goodcash., TILL GOODCASH >> [/table]Låna upp till 30000 kr med betalningsanmärkningar

Goodcash lån exempel

När du lånar pengar hos Goodcash så betalar du inte betala några ansökningsavgifter, uppläggningsavgifter, årsavgifter eller aviseringsavgifter, du betalar endast en låg ränta för lånet. Tar du ett Good Cash lån om 15000 kr med en återbetalningstid om ett år ( och inte nyttjar betalningsfri månad) så blir din månadskostnad 1 431 kronor. Den effektiva räntan på ditt lån blir 29,0 % och totalt så återbetalar du 17 173 kronor och får således en lånekostnad på 2 173 kr. Räntan på lån är 30,74% i årsränta och du betalar 29,0 % i effektiv ränta oavsett lånebelopp på lånen hos GoodCash. Du betalar endast ränta och inga några extra avgifter såsom ansökningsavgifter eller uppläggningsavgifter tillkommer. Lånet kan när som helst lösas utan att behöva betala ränta för den kvarvarande återbetalningstiden.

BankID eller e-legitimation för snabbare handläggning

Ifall man behöver låna pengar snabbt så ska man hos GoodCash ansökan online och signera låneansökan med Bank-ID. Det gör att ansökan handläggs snabbare och man får pengarna på kontot mycket snabbare ifall man beviljas lån. Ifall låneansökan beviljas så betalas pengarna ut inom 2 bankdagar. I annat fall måste man vänta på postgången då blankett och låneavtal skickas hem. Först efter påskrift och retur samt medgivande om autogiro så kan utbetalningen av lånet göras till kontot.

Avgifter och återbetalning

Lånet är flexibelt pga återbetalningstiden på upp till 5 år, men man kan även i förtid lösa lånet utan extra avgifter. Extra amorteringar för att lösa delar av lånet snabbare gör lånet också flexibelt.

Om Good Cash

GoodCash är ett varumärke som ägs av Prioritet Finans AB. Prioritet Finans bedriver factoring och inkassoverksamhet och är väletablerade. Nu har de börjat ge ut mindre privatlån och snabblån genom bifirman GoodCash 24. Good Cash lån till är mindre privatlån trots betalningsanmärkningar och snabblån med betalningsanmärkningar. Hos Goodcash kan man låna från 5000 kr till 30 000 kr i upp till 5 år trots betalningsanmärkningar. GoodCash lånen återbetalas på 1-5 år till skillnad från SMS-lån som i regel har 30-90 dagars återbetalning.

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|300″ colalign=”left|center”] Besök www.goodcash.se för mer info om lånet och om de krav och villkor som krävs för att låna pengar av Goodcash., TILL GOODCASH >> [/table]

Låna upp till 30000 kr trots betalningsanmärkningar

Kundtjänst

E-post: info@goodcash.se Tel nr: 031-755 41 00 Postadress GoodCash 24 c/o Prioritet Finans AB Mölndalsvägen 91 412 90 Göteborg Org. nr: 556201-4208

2 thoughts on “GoodCash”

 1. Stefan Andersson skriver:

  Hej! Jag undrar hur stort lån jag har och vad räntan ligger på??

  1. Betalningsanmärkningar skriver:

   Hej Stefan,
   Dessvärre så är vi inte GoodCash, utan vi har bara skrivit en recension om långivaren. Du får vända till kreditgivaren GoodCash för att få svar på din fråga om hur stort lån du har och vad räntan ligger på. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.