Omstartslån

Marginalen Omstartslån


Marginalens Omstartslån är för personer med betalningsanmärkningar.  Omstartslånet riktar sig till dig som har en betalningsanmärkning eller vill lösa skulder hos Kronofogden och därför har svårt att få ett vanligt lån.

Omstartslån med betalningsanmärkning

Om man har samlat på sig en eller flera betalningsanmärkningar men vill göra ett försök att komma ur detta så kan ett omstartslån vara till hjälp. Ett omstartslån är ett lån där man använder pengarna till att betala av flera andra större lån eller investeringar. Storbanker såsom Swedbank eller Nordea är väldigt restriktiva med att låna ut pengar till dig som har betalningsanmärkningar.

Skillnaden mellan vanliga lån och omstartslån är att långivarna som erbjuder omstartslån ser över din ekonomi och ser hur den kommer att se ut i framtiden istället för att fokusera sig på din historik. Långivare som erbjuder omstartslån bryr sig alltså inte lika mycket om hur din ekonomi har sett ut längre bak i tiden. Olyckligtvis är det bara ett fåtal banker och långivare som erbjuder dessa omstartslån , Marginalen Bank är en av dessa långivare som erbjuder omstartslån.

Omstartslån kan alltså vara ett alternativ när man vill komma ut ur ekonomiska problem. Denna metod använder man även i Lyxfällan på tv3. Det är bättre att ta ett billigt större lån för att betala mindre dyra lån med höga räntor och man får även bättre koll på sina kostnader. Om du har en bostad kan det man till exempel försöka låna mer och använda bostaden som säkerhet. I flesta fall är bolån den allra billigaste typen av lån. Om bostaden ökar i värde sedan du tog ditt bolån så kan du förmodligen få låna mer pengar.

Ett omstartslån har som alla andra lån, dvs krav. Som vanligt ska man klara av den vanliga kontrollen av ekonomin, vilket menas med att man ska ha en fast inkomst som gör så att man klarar av att betala av lånet.  Det förekommer ganska ofta att långivaren kräver säkerhet för lånet. Det kan till exempel bostaden, fritidshuset eller liknande som säkerhet för lånet. Du kan läsa mer om omstartslån hos Blancolåna.

Sök Marginalen Bank Omstartslån

Hos Marginalen Bank kan man låna med betalningsanmärkningar. Marginalen Bank Omstartslån, Privatlån eller Starta eget-lån kan dig en nystart i livet. Läs mer om Marginalen Omstartslån.

Marginalen grundkrav för Omstartslån

  • Du skall ha en inkomst
  • Har ett lånebehov om minst 50 000 kr
  • Kan lämna något av följande som säkerhet:

    • Egen villa, bostadsrätt eller fritidshus
    • Annans villa, bostadsrätt eller fritidshus
    • Borgensman eller medsökande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.