Lån med skuldsaldo?

Omstartslån med skuldsaldo?

Låna med skuldsaldo hos Kronofogden?

Låna pengar trots skuldsaldo? Är det möjligt att låna pengar med ett skuldsaldo hos Kronofogden?

Det finns flera företag lånar ut pengar trots betalningsanmärkningar – normalt så tycker dessa företag att ifall man missat en eller två betalningar som gör att man får anmärkningar inte utgör ett stort hinder för att låna ut pengar. Däremot så finns det inge många företag som accepterar att ge kredit, lån eller teckna avtal om det finns skuldsaldon hos Kronofogden. Kan du ställa säkerhet för hela lånet så kan det nog fungera.

Lån trots skuldsaldo hos Kronofogden

Letar du efter lån trots skuldsaldo hos Kronofogden? Då har du säkert märkt att det kan vara svårt att få ett lån beviljat om du har skuldsaldo hos Kronofogden. Det beror dels på den betalningsanmärkning du fick när lånet gick till inkasso och vidare till Kronofogden och dels på att du har kvar skuldsaldo hos Kronofogden, vilket visar att du fortfarande inte kunnat betala tillbaka dina skulder. För att få ett lån trots skuldsaldo hos Kronofogden måste du söka lån hos banker eller låneföretag som är specialiserade på att ge lån till dig som har svårt att få lån hos din vanliga bank.

Var kan jag söka lån med skuldsaldo hos Kronofogden?

Det finns flera banker som kan hjälpa dig med lån trots skuldsaldo hos Kronofogden. Lättast att få lån trots skuldsaldo hos Kronofogden har du om du kan lämna din bostad som säkerhet, men det går att få lån trots skuldsaldo utan säkerhet om du har en god ekonomi i övrigt och kan visa att du kommer kunna betala tillbaka ditt blancolån. Hos följande företag kan du låna pengar trots skuldsaldo hos Kronofogden: Bluestep, Marginalen Omstartslån, Freedom Finance och Svea Direkt

One thought on “Lån med skuldsaldo?”

  1. Jessica skriver:

    Vill låna 8000 betala tillbaka 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.