Lån trots Kronofogden

Låna trots skulder hos Kronofogden

Låna pengar  med skulder Kronofogden? I stort behov av att låna pengar eller behöver du ett lån akut? Är du i behov av att låna pengar och vill kunna låna pengar trots att du har skulder hos Kronofogden? Här kan du läsa lite grann om hur du går tillväga för att låna pengar trots att du har skulder hos Kronofogden.

Vill du ta lån trots Kronofogden och har fått avslag på tidigare låneansökningar?

Låna trots skulder hos Kronofogden för privatpersoner

Svårt att få lån med skulder Kronofogden! Du vet inte hur man ansöker om lån med skulder hos Kronofogden, men här kanske du får några tips på hur du får lån trots Kronofogden. Utgår ifrån att du vid det här laget förstått att du när du söker lån trots Kronofogden så är det inte hos din vanliga bank som du kommer att få låna pengar med skulder hos Kronofogden. De vanliga bankerna beviljar i stort sett aldrig lån till personer med skulder hos Kronofogden. Huvudorsaken är att du har just skulder hos Kronofogden vilket innebär att du har åtminstone en eller flera betalningsanmärkningar. Betalningsanmärkningarna bidrar till att både banker och andra kreditföretag som lånar ut pengar kommer att ge dig avslag din ansökan om lån trots Kronofogden.

Då de vanliga bankerna inte ställer upp på att låna ut pengar så är enda möjligheten att vända sig till mindre banker och låneföretag som är utmärkt sig som specialister på att ge lån trots Kronofogden. Tänk på vilket lån du söker då  lån med säkerhet såsom bostadslån (bolån) och billån är betydligt lättare få trots Kronofogden än rena blancolån, dvs lån utan säkerhet. De långivare som lånar ut pengar trots skulder hos Kronofogden gör det p.g.a. att de vid sin kreditprövning kontrollerar låntagarens betalningssituation vid lånetillfället snarare än hur det såg ut historiskt. Det är också anledningen till att de lånar ut pengar till någon som har skulder hos Kronofogden. När det gäller smslån, mikrolån och andra typer av snabblån så kan oftast få låna trots skulder hos Kronofogden. De flesta mikrolångivare är idag mycket stränga med vem som får låna pengar.

Tips när du vill låna pengar trots betalningsanmärkningar och Kronofogden

Det första du bör tänka på är ifall du verkligen är i stort behov av pengar? Varför behöver du pengarna? Har du råd och möjlighet att betala tillbaka pengarna när lånet förfaller till betalning?   Tänk även på att räntan normalt är mycket högre än vid traditionella lån då risken är större risk. Vi avråder dig från att låna pengar vid minsta tvekan!

Några långivare som ger Lån trots Kronofogden är bla Meddelandelån, Freedom Finance, Kredit 365 mfl. Testa hos fler ifall du får avslag och lånet inte går igenom hos det första företaget!

4 thoughts on “Lån trots Kronofogden”

 1. Ragnar skriver:

  Hej. Min ekonomiska framtid ser bra ut. Jag arbetade som vikarie inom skolans värld 2015-16. Skall göra det i höst också. Ger en inkomst utöver pensionen på c:a 10.000netto per månad. Behöver akut lån till bilreparation. Mvh. Ragnar

  1. Betalningsanmärkningar skriver:

   Hej Ragnar,
   Dessvärre så lånar vi inte ut några pengar. Hoppas det löser med bilreparationen genom bekanta istället för sms lån med betalningsanmärkning.
   Mvh
   betalningsanmarkningar.com

 2. Han skriver:

  Jag har fast jobb och en stabil inkomst ett lån på 16000 som jag betalar på autogiro ,Har skött det hela tiden men nu är jag akut behov av ett lån. Hur ska man göra ? Har en års inkomst på 480 000, Hur gör man?

  1. Betalningsanmärkningar skriver:

   Hej, dessvärre blir det svårt ifall du har aktiva lån hos kronofogden. Då du har en hög inkomst så kanske du kan prata med din arbetsgivare. Denne kanske kan betala dig ett förskott som löser ditt problem. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.