Meddelandelån

Lån trots anmärkningar Meddelandelån Meddelandelån, låna pengar trots anmärkning!


Smslån utan UC med betalningsanmärkningarMeddelandelån smslån med betalningsanmärkning

Meddelandelån erbjuder dig enkla smslån utan uc på från 500 kr till 10000 kr med en avbetalningstid som passar dig. Upp till 90 dagar! Du väljer själv om du vill ansöka via hemsidan eller SMS. Att ansöka är helt kostnadsfritt. Det är inte viktigt för Meddelandelån vad du vill använda ditt lån till – det är din ensak. Det viktiga är istället att försäkra dig och Meddelandelån om att du vet vad det kostar och när du blir skuldfri.

Besked direkt från Meddelandelån

Du gör din ansökan direkt på Meddelandelåns hemsidan, det tar bara några minuter. Meddelandelån ger dig besked direkt på skärmen bara några sekunder efter du skickat iväg din ansökan. Enklare blir det inte. Hos Meddelandelån så kan du skicka din ansökan via mobilen!

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|200″ colalign=”left|right”]
Besök www.meddelandelan.se för mer info om vad som krävs för att låna pengar., MEDDELANDELÅN>>
[/table]

Meddelandelån utbetalning direkt till kontot

Meddelandelån betalar ut pengar under våra öppettider. Som senast har du dina pengar nästkommande bankdag.

SMS-lån från Meddelandelån

För att bli beviljad lån Meddelandelån måste du uppfylla följande krav:

  • Över 18 år
  • Har ett svenskt personnummer
  • Har ett svenskt mobiltelefonnummer
  • Utan skuldsaldo hos Kronofogden

Meddelandelån smslån är ingen långsiktig lösning utan till för dig som på kort sikt vill låna lite extra pengar till ett fast och tydligt pris. Om du exempelvis råkat ut för en oförutsedd utgift eller av annan anledning behöver låna lite pengar finns vi här för dig.

[table caption=”” width=”700″ colwidth=”400|200″ colalign=”left|right”]
Besök www.meddelandelan.se för mer info om vad som krävs för att låna pengar., MEDDELANDELÅN>>
[/table]

Lån trots betalningsanmärkning

Hos Meddelandelån är inte en betalningsanmärkning ett direkt hinder för att få låna. Meddelandelån tittar på andra faktorer i din kreditupplysning och gör en samlad bedömning när vi beviljar ansökningar. Hos Meddelandelån kan även du som har betalningsanmärkning få lån. Det förutsätter dock att du inte har något skuldsaldo registrerat hos Kronofogden. Meddelandelån accepterar alltså bara betalningsanmärkningen om skulden är helt avbetalad.

Ibland behöver man ett litet lån

Det pratas ofta om att snabblån har en väldigt hög effektiv ränta. Det beror på att den effektiva räntan baseras på ett helt års sikt, medan ett smslån faktiskt är mycket kortare än så. Det är ungefär som att hotellrumspriser skulle tvingas ange kostnaden för att hyra rum under ett år och inte per natt – som är det vanliga. Slutsatsen blir onekligen att det är dyrt med hotellrum per år. Men behöver du bara rummet över en helg eller några dagar är det mer överkomligt. Behöver du tak över huvudet under ett helt år är det förmodligen inte ett hotell du ska bo på. Lika så kan man säga om lån. Behöver du låna lite pengar under kort tid är det överkomligt att ta ett smslån. Men om du behöver en större summa pengar på längre sikt är det nog en annan typ av lån du är i behov av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.