BlueStep

BlueStep bolån


Ta bolån hos BlueStepBluestep lån med betalningsanmärkningar

BlueStep hjälper dig som har det svårt och inte uppfyller traditionella låneinstituts krav. De sätter dig i just din unika situation och godtar omständigheter som andra långivare inte accepterar. Skillnad mot andra banker så ser BlueStep till din framtida betalningsförmåga och tar hänsyn till fler inkomstkällor än vad de vanliga bankerna gör.

Hur går det till?

Börja med att fylla in ansökan på deras hemsida där du bl.a. anger önskat lånebelopp och amorteringstid. När BlueStep har fått din ansökan så kontaktar en handläggare dig. De hjälper dig med eventuella kompletteringar till din ansökan som kan behövas.

När ansökan är klar behandlas den av deras kreditavdelning och du får ett snabbt besked om din ansökan har blivit beviljad. Bostaden värderas därefter av en värderingsman som BlueStep ordnar med. Du får sedan lånebehandlingarna för underskrift, då är det bara att skriva under och skicka in. Strax därefter betalas lånet ut.

Möjlighet att låna trots betalningsanmärkningar!

Vill du låna pengar och har betalningsanmärkningar?
Hos BlueStep har du en bättre möjlighet att få lån än hos andra långivare.
Vi kan anpassa lånet efter din ekonomiska situation och tar hänsyn till olika inkomstkällor. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig direkt!

Bluestep lån med betalningsanmärkningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.